EDICIÓ ONLINE

La Diplomatura de postgrau en comunicació i lideratge polític imparteix, a través de metodologies teoricopràctiques, continguts de comunicació i de lideratge aplicats a la política. És un curs en línia amb metodologia learning by doing (aprendre fent) que combina teoria amb un 60% de clases pràctiques. Superar la diplomatura dóna dret a una titulació pròpia de la UAB. L’objectiu de l’programa és facilitar l’adquisició i millora de competències de comunicació i de lideratge d’alt nivell per afrontar reptes complexos a través de continguts formatius inspirats en moviments progressistes i democràtics de l’S.XXI. El professorat és pluridisciplinar, amb una llarga i reconeguda experiència i prestigi. Professores i professors vinculats a la universitat, professorat procedent de la política activa i experts en mitjans de comunicació. Campus online propi adaptativa als mòduls amb tutors de suport experimentats per desenvolupar-se professionalment.

folleto informativo del curso

ACCÈS Y MATRICULA

Es poden matricular persones amb o sense titulació universitària, amb responsabilitats polítiques o que aspirin a tenir-les en el futur. Interessades a desenvolupar projectes polítics i socials i en liderar equips de gestió i / o comunicació en el sector públic o privat. El nostre alumnat està format per persones d’edats i orígens diversos, membres d’organitzacions polítiques, càrrecs electes, càrrecs responsables en gestió pública i d’ONG, persones implicades en moviments socials i sindicals, interessades en la comunicació, relacions institucionles i polítiques públiques.

DE LA UNIVERSITAT A LA FEINA

Durant el curs si la situació ho permet es realitzaran visites acadèmiques a institucions d’àmbit local, nacional i internacional. Es realitzen altres activitats acadèmiques especials com pràctiques de televisió, de ràdio i tallers d’expressió corporal.

  • Calendari: d’el 22 d’Octubre de 2021 al 18 de juny 2022
  • Horari: Divendrs de 16h a 21h, y Disabtes de 10h a 14. (Setmanes alternes) Campus Virtual UAB
  • Preu: 1.890€ (+30,21€ de preinscripció)
PLACES LIMITADES